اگر این صفات کارآفرینی را دارید شغل تان را ترک کنید

پشت میز کاری تان نشسته اید و به ایده های تجاری تان فکر می کنید. بعد از اینکه چند روزی را صرف تجزیه و تحلیل ایده هایتان کردید  نتیجه می گیرید که این ایده ها ارزش کار کردن را ندارند و نمی توانند کمکی به شما بکنند.  با اینکه در آغاز کار ممکن است همه ایده ها زیبا و جذاب به نظر نرسند اما واقعیت این است که شما می توانید با کمی تلاش، خودتان را به یک کارآفرین نمونه تبدیل کنید.  گاهی از اوقات، افراد صفاتی دارند که نشان می دهد می توانند کارآفرینان موفقی شوند اما نمی توانند دست از کارشان بکشند و شغل شان را رها کنند. بله این موضوع کاملا قابل درک است اما در این پست از سوشال به صفات کارآفرینی خواهیم پرداخت که با دیدن آن ها می توانید شغل تان را ترک کنید و وارد دنیای کارآفرینی گردید. پس همراه ما باشید.

 در سنین جوانی، ذهن تان به سمت ایجاد کسب وکار می رفت:

صفات کارآفرینی

به زمانی برگردید که کمی جوان تر از امروز بودید. در دوران نوجوانی یا کودکی تان چیزی را به دوستان یا اشنایانتان فروخته بودید؟ دوست داشتید خودتان کاری را شروع کنید و درآمدزایی داشته باشید؟ این گزینه یکی از صفات رایج کارآفرینان موفق در سرتاسر دنیاست. مثلا دایموند جان برای دختران مداد سفارشی سازی شده ای در دوران نوجوانی طراحی کرده بود.

ساده تر بگوییم، افرادی که در دوران کودکی یا نوجوانی حس و حال ایجاد شغل را دارند و می خواهند از همان روزهای جوانی به کسب درآمد بپردازند در اینده کارآفرینان موفقی خواهند شد.

 خودتان کارها را شروع می کنید:

کارآفرینان یک صفت مشترک دارند و آن هم این است که خودشان مسیر کاریشان را می یابند. آن ها دیگران را دنبال نمی کنند و به دنبال جمع نمی نشینند.  همین موضوع را در زندگی خودتان هم بررسی کنید. تا به حال سازمانی را در دانشگاه راه اندازی کرده اید؟ در کارهای خیریه داوطلب بوده اید؟ پروژه ای را به تنهایی به اتمام رسانده اید؟ اگر پاسخ تان به سوال های این چنینی مثبت است پس شما یک کارآفرین موفق خواهید شد و می توانید کارتان را ترک کنید.

مثل مک گایور فکر می کنید:

در سال های 1980 میلادی یک شوی تلویزیونی جذاب به نام مک گایور تولید شده بود. این نمایش تلویزیونی شخصیتی داشت  که می توانست به کمک مهارت های حل مشکل استثنایی که دارد همه مشکلات را حل نماید. کارآفرینان هم چنین صفتی دارند. آن ها زمانی که به مشکل بر می خورند به دنبال ایجاد راه حل های نوآورانه می روند و تلاش می کنند به طور ابداعی این مشکلات را برطرف کنند. آن ها غنی از ایده های جذاب اند و به سرعت راهی برای حل مسائل پیش آمده می یابند. اگر شما هم این صفات کارآفرینی را دارید می توانید دست به کار شوید و کار خودتان را ایجاد کنید.

شکست خوردن، انگیزه تان را برای ادامه راه بیشتر می کند:

هیچ کس دوست ندارد در زندگی اش چیزی را از دست بدهد یا بازنده باشد. اما کارآفرینان با سایر افراد متفاوت اند.  آن ها وقتی شکست می خورند بهانه نمی آورند، شکایت نمی کنند و متوقف نمی شوند. در عوض از این موانع به عنوان انگیزه استفاده می کنند. کارفرینان عاشق مشکلات هستند و می دانند در مواجهه با چنین شرایطی چه باید بکنند.

 با شور و اشتیاق از اهدافتان صحبت می کنید:

شور و اشتیاق شدید برای انجام یک کار نشان دهنده انگیزه بالای فرد برای رسیدن به خواسته هایش است. کارآفرینان دوست دارند تنها به اهدافی فکر کنند که علاقه و تمایل شدیدی بدان دارند. به همین خاطر علی رغم سختی ها و دشواری های مسیر، از حرکت باز نمی ایستند. اگر شما هم این صفت کارآفرینی را دارید می توانید شغل تان را ترک کنید و به دنیای کارآفرینان بپیوندید.

 به راحتی خسته می شوید:

تا به حال به این فکر کرده اید که چرا به راحتی خسته می شوید؟ برخی ها فکر می کنند مشکلی دارند.  اما کارآفرینانی که موفق بوده اند هم این صفت را داشته اند . خسته شدن از فعالیت هایی که برای تان جذاب نیست کاملا عادی است.

می توانید لذت بردن از شرایط را به تعویق بیندازید:

همه کارآفرینان یک شبه به موفقیت دست پیدا نکرده اند. واقعیت این است که رسیدن به موفقیت به سال ها تجربه و زمان نیاز دارد. این افراد حتی بعد از این که کسب وکارشان را شروع کرده اند برای رسیدن به سود، سال ها صبور بوده اند. به همین خاطر یکی از صفات کارآفرینی هم این است. این افراد می توانند خشنودی و لذت بردن را به تعویق بیندازند. کارآفرینان افراد صبوری هستند. شما هم اینگونه اید؟

در کار با همه رفیق هستید و در خانه دوست دارید تنها باشید:

وقتی کار می کنید با همه ارتباط خوب و شادی دارید؟ این موضوع بدین معنی است که در کارتان عالی هستید. برخی از کارآفرینان هم هستند که در کار با همه ارتباط برقرار می کنند و در خانه دوست دارند بیشتر اوقاتشان را تنها باشند. کارآفرینان اهمیت خیلی زیادی به کارهایشان می دهند. آن ها برای داشتن یک کار خلاقانه مجبورند زیاد فعالیت کنند و کار کردن را جزو اصلی ترین اولویت هایشان قرار دهند. ریچارد برنسون در این باره می گوید: کسب وکار درباره ارتباطات شخصی است. اصلا مهم نیست چه حجم کاری دارید. نباید به خودتان اجازه دهید در محیط کار افسرده یا غمگین باشید.با دیگران ارتباط برقرار کنید.

می توانید از ترندها به نفع خودتان استفاده کنید:

وقتی کارآفرینان با ایده یا ترند جدیدی روبرو می شوند تلاش می کنند از آن ترند به نفع خودشان بهره ببرند. اگر شما هم این صفت کارآفرینی را دارید می توانید از شغلتان دست بکشید.

قبلا هم کارتان را ترک کرده اید:

تا به حال برایتان پیش آمده است که کارتان را ترک کنید یا اخراج شوید؟ نگران نباشید. نباید از این شرایط خجالت بکشید. افرادی که کارآفرین هستند خلاق اند ، خودشان کارهایشان را انجام می دهند و تلاش می کنند در کارها به خودشان انگیزه بدهند. اگر شما هم این صفت کارآفرینی را دارید می توانید از استعدادهایتان برای ایجاد یک شغل استفاده کنید.

راضی نشدن جزو صفات تان است:

تا به حال برایتان پیش آمده است بهترین نفر در کار، مدرسه یا فعالیت هایتان باشید اما باز احساس رضایت نکنید؟ دوست دارید بیشتر از آن چیزی که هستید باشید و بیشتر از این پیشرفت کنید؟ فکر می کنید هنوز به جایگاه اصلی تان نرسیده اید؟  اگر روحیه کارآفرینی داشته باشید می دانید که زندگی کوتاه است و باید در کمترین زمان به بیشترین دستاوردها رسید. به همین خاطر است که بیشتر کارآفرینان از شغلی به شغل دیگر می روند و چالش های جدید را تجربه می کنند.

نکات و صفت کارآفرینی که در این مقاله بدان اشاره کردیم را خوب بررسی کنید. فکر می کنید چند درصد از این صفات را در خود دارید؟ فکر می کنید می توانید شغل تان را همین امروز رها کنید و به زمره کارآفرینان موفق بپیوندید؟ فکر می کنید جرات انجام چنین کاری را دارید؟ به شرایطی که پیش رویتان قرار گرفته خوب فکر کنید. کارآفرین شدن می تواند زندگیتان را متحول کند و شما را به لذت هایی برساند که همیشه دنبالش بودید. کارآفرینی اگرچه مسیر سخت و دشواری است اما گام نهادن در آن می تواند برایتان بسیار جذاب باشد.

مطالب مرتبط