روش ارزیابی و تحلیل اینستاگرام با Instagram Insights

روش ارزیابی و تحلیل اینستاگرام با Instagram Insights

به نظر شما چرا یکی از حیاتی ترین کارها در مسیر موفقیت کسب و کارها در اینستاگرام، ارزیابی و تحلیل اینستاگرام به صورت جزئی و دقیق است ؟!

مشخصا ما در هیچ کاری موفق نمیشویم مگر اینکه تجزیه و تحلیل درستی از مسیری که طی کردیم داشته باشیم و بتوانیم اشتباهات خودمان را پیدا کنیم و نگذاریم که تکرار اشتباهات باعث شود از مسیر رسیدن به هدف مان دور شویم و در نهایت در بازاریابی در اینستاگرام شکست بخوریم .

اینبار در این مقاله سوشال به سراغ یکی از ابزارهای تحلیل آماری اینستاگرام به نام Instagram Insights رفتیم . این ابزار تحلیل اینستاگرام به شما این امکان را می‌دهد که با استفاده از «آمار کلی» و «آمار ریزبه‌ریز» جزئیات مربوط به بازدید از پروفایل و همچنین یک پست خاص یا استوری را تحلیل کنید.

تحلیل داده های اینستاگرام به دودسته تقسیم میشود :

  • آمار کلی: شما با استفاده از این آمار می‌توانید به میزان ریزش و افزایش بازدید کننده‌های پروفایل خود که در نهایت با استفاده از پست‌ها و استوری ها و جذب مخاطبان صورت می‌گیرد، پی ببرید.
  • آمار ریزبه‌ریز: این آمار مربوط به هر یک از پست‌ها یا استوری هایی است که توسط شما برای جذب مخاطب بر روی پروفایل آپلود می‌شود.

البته باید این را مدنظر قرار بدهید که زمانی به این آمارها دست پیدا می‌کنید که پروفایل شما «بیزینس پروفایل اینستاگرام» شده باشد. پس پروفایل‌های شخصی این ویژگی را ندارند.

تحلیل پیج اینستاگرام برای پست ها
تحلیل پیج اینستاگرام برای پست ها

تحلیل پیج اینستاگرام برای پست ها

زمانی که وارد صفحه آنالیز پست می شوید با پارامترهای مختلفی مواجه خواهید شد که در نگاه اول شاید کمی شما را سردرگم کنند اما با یادگیری مفاهیم به راحتی می‌توانید از آن‌ها برای بهبود بازدید پست‌های آتی استفاده کنید. خب شروع می‌کنیم با:

  • پارامتر Impressions در برنامه تحلیل اینستاگرام

    • ایمپرشن یا تعداد بازدیدها، تعداد دفعاتی است که کاربران پست شما را مشاهده کرده‌اند. ایمپرشن از زمان انتشار پست تا زمانی که شما آمار را مشاهده می‌کنید را در بر می‌گیرد و ممکن است با گذر زمان ایمپرشن افزایش پیدا کند. ایمپرشن با بازدید تکراری یک کاربر نیز افزایش پیدا می‌کند.
  • پارامتر Reach در تحلیل اکانت اینستاگرام

    • این پارامتر به تعداد کاربرانی که پست شما را رؤیت کرده‌اند دلالت دارد. اگر یک کاربر هزاران بار هم از پست شما دیدن کرده باشد، پارامتر ریچ، یک خواهد بود. برای مثال کاربری سه بار از یک پست شما بازدید کرده است، در این صورت ایمپرشن پست 3 و ریچ آن 1 خواهد بود.

10 ایده برای افزایش مشارکت در اینستاگرام کسب و کارتان

  • پارامتر Interactions در تحلیل آماری اینستاگرام

    • آمار تعاملات کاربران با شما از هر طریقی به جز کامنت، لایک و ذخیره در این قسمت نمایش داده می‌شود. تعاملات کاربران در اینستاگرام با شما می‌تواند از طریق کلیک مخاطب روی آدرس شما، کلیک روی لینک خرید محصول، ارسال ایمیل از طریق فشردن دکمه ارتباط با شما، بازدید از وب‌سایت شما و دیگر موارد که ممکن است در آینده نزدیک به اینستاگرام اضافه شود.
  • پارامتر Discovery در تحلیل اینستاگرام

    • دیسکاوری یا کشف شدن پارامتری است که به شما نشان می‌دهد چند کاربر بدون اینکه شما را دنبال کنند پست مربوط را مشاهده کرده‌اند. این دقیقاً همان پارامتری است که ما برای جمع‌آوری مخاطبان از دنیای شبکه‌های اجتماعی نیاز داریم. وایرال یا Viral به معنی نفوذ است. کسانی که پروفایل یا پست شما را بدون فالوو کردن مشاهده کرده‌اند همان خریداران بالقوه هستند. دیسکاوری به صورت درصدی بیان می‌شود و به تازگی به پروفایل بیزینس اضافه شده است. با ضرب درصد نشان داده شده برای تعداد کسانی که شما را دنبال نمی‌کنند در عدد Reach می‌توانید تعداد دقیق این افراد را به صورت آماری به دست آورید. اگر دوست دارید که با اینستاگرام و پست گذاشتن تعداد مخاطبان خودتان را افزایش دهید می‌بایست، دیسکاوری را بهبود ببخشید.

۴ روش ساختن یک پروفایل حرفه ای برای کسب و کارهای اینستاگرامی

  • Save در تحلیل پیج اینستاگرام

    • سیو، ذخیره یا بوکمارک زمانی برای پست شما افزایش پیدا می‌کند که کسی از کاربران روی گزینه بوکمارک یا ذخیره پست شما کلیک کرده باشد. اگر سیو های شما زیاد باشد، مسلماً ایمپرشن شما رفته رفته افزایش پیدا خواهد کرد. چرا که هر سیو برابر با حداقل یک ایمپرشن است؛ اما با سیو کردن شما هیچ ریچ اضافی نخواهید داشت. چرا که کاربر تکراری دوباره پست شما را می‌بیند. پس اگر سیو زیاد داشتید، بدانید که مخاطب از پست شما خوشش آمده است و ارزش ذخیره کردن داشته است.
تحلیل آماری اینستاگرام برای استوری
تحلیل آماری اینستاگرام برای استوری

تحلیل آماری اینستاگرام برای استوری

استوری را باید بشناسید، پستی 24 ساعتی که می‌تواند به صورت ‌های لایت Highlight ذخیره و در داخل پروفایل شما نمایش داده شود. در صورت ذخیره نشدن، بعد از 24 ساعت روی پروفایل شما وجود خواهد داشت اما برای کاربران نمایش داده نمی‌شود.

از زمانی که استوری به اینستاگرام اضافه شد، قابلیت‌های جدیدتر روزبه‌روز به آن افزوده می‌شود. استوری ها می‌توانند لینک دار، هشتگ دار، فیلم، عکس، موزیک یا افکت‌های مختلف داشته باشند.

از آنجایی که کسب و کارها از استوری برای جمع کردن مخاطبان به روش ساده «بکش بالا» استفاده می‌کنند، اینستاگرام بر آن شد تا همانند پست‌ها اقدام به تحلیل آمار ریزبه‌ریز در استوری کند. پارامترهای استوری کدم‌اند و به چه معنی هستند:

  • Impressions در تحلیل داده های اینستاگرام

    • همانند پست اینستاگرام تعداد دفعاتی است که پست شما توسط کاربران بدون در نظر گرفتن تکرار بازدید یک کاربر دیده می‌شود.
  • Interactions در تحلیل اکانت اینستاگرام

    • استوری ها همان‌طور که بیان کردیم دارای قابلیت‌های زیادی همانند دایرکت شدن، ریپلای، فرستادن ایموجی، پخش موزیک و کلیک کردن یا اصطلاح بکش بالا است. هر بار که کاربری یکی از این اعمال را روی استوری شما تکرار کند، یک اینتراکشن به استوری شما اضافه می‌شود.

پست گذاشتن در اینستاگرام در سریع ترین زمان ممکن با این 9 راهکار تجربه شده

  • Discovery در تحلیلگر اینستاگرام

    • دیسکاوری یا وایرال در استوری نیز همانند پست است. افرادی که شما فالوو نمی‌کنند اما استوری را از طریق مجاری مختلف همانند دایرکت، هشتگ، مکان یا موارد دیگر مشاهده می‌کنند یک دیسکاوری محسوب می‌شوند. با افزایش دیسکاوری، شما به تعداد مخاطبان بالقوه خوبی دست پیدا کرده‌اید.
  • Taps Forward در تحلیلگر اینستاگرام

    • اگر شما یک سری استوری داشته باشید، رد شدن کاربر از روی استوری شما و رفتن به استوری بعدی خود شما، یک TF حساب می‌شود. دقت داشته باشید که از استوری شما به استوری بعدی شما. بالا بودن این پارامتر در استوری که شما ان را به قصد شکار مخاطب گذاشته بودید، به معنی بی فایده بودن آن است.

افزایش فروش در اینستاگرام با این 3 روش ساده

  • Taps Back در ابزار تحلیل اینستاگرام

    • همانند TF اگر کاربر استوری کنونی شما را به استوری قبلی از پست شما برگرداند، یک TB انجام داده است. افزایش این پارامتر ممکن است به شما هشدار دهد که استوری های شما به هیچ وجه در زمان مشخص قابل درک نبوده و کاربر مجبور شده است دوباره آن‌ها را بازبینی کند (استوری زمان محدودی دارد).
  • Next Story در تحلیل اینستاگرام

    • فرق NS با TF در این است که کاربر به طور کلی از دیدن استوری های شما منصرف شده و به سمت استوری کاربر بعدی روانه شده است. افزایش این پارامتر نشان می‌دهد که کاربر از دیدن استوری ها به شدت کلافه شده و ترجیح داده است که از آن خارج شود.
  • Exited در تحلیل داده های اینستاگرام

    • این عدد بیانگر تعداد دفعاتی است که کاربران از قسمت نمایش استوری اینستاگرام به کل خارج شده‌اند تا به بررسی بخش دیگری از اینستاگرام بپردازند. در مورد این پارامتر نمی‌توان به طور قطع اعلام کرد که زیاد یا کم بودن آن بیانگر واقعیت خاصی است. ممکن است کاربر پست شما را در اوج خستگی (آخرین استوری نمایش داده شده در پروفایل او) مشاهده کرده و از آن خارج شده باشد.

 

 

مطالب مرتبط