راه اندازی کسب وکار جدید: مراحل و دستورالعمل های موجود

راه اندازی کسب وکار جدید آنقدرها هم که فکر می کنید کار اسانی نیست اما شما برای پیشرفت کردن ساخته شده اید.  اگر بتوانید تاکتیک های درستی انتخاب کنید قطعا قادر خواهید بود کسب وکارتان را هم بهتر از قبل رشد دهید.

کارافرینی فرآیند بسیار دشواری است زیرا این شما هستید که باید کارهای مختلفی همچون مدیریت، امور مالی و بازاریابی را انجام دهید اما دستاوردی که بابت همه این تلاش ها کسب می کنید بسیار ارزشمند است.

بیشتر کسب وکارهای جدید در عرض 5 سال بعد از راه اندازیشان با شکست مواجه می شوند و دیگر نمی توانند به بازار کار باز گردند. اگر قصد راه اندازی کسب وکار جدیدی را دارید در این پست از سوشال همراه ما باشید تا با هم دستورالعمل های موجود را مرور کنیم.

 صنعتی( نیچ)  را انتخاب کنید و از علاقه خود پیروی نمایید:

انتخاب نیچ

نیچ دنیای کسب وکارها را در سال های اخیر به خود اختصاص داده است. برای صاحبان کسب وکارهای جدید رقابت کردن با برندهای بزرگ کار اسانی نخواهد بود زیرا این افراد بودجه محدودی در اختیار دارند و اغلب نمی توانند به بهترین شکل ممکن بازاریابی کنند.  هدف قرار دادن صنعتی که به اندازه کافی به آن علاقه دارید به شما کمک می کند در طولانی مدت بازگشت سرمایه گذاری بهتری داشته باشید. برای راه اندازی کسب وکار جدید و انتخاب نیچ مراحل زیر را مدنظر بگیرید:

  • علاقه مندی هایتان را روی کاغذ بیاورید و رقبای اصلی که در این حوزه دارید را یادداشت کنید.
  • مشکلاتی که افراد در صنعت شما با آن مواجه هستند را بنویسید.
  • فهرستی از روش های موجود برای حل این مشکلات تهیه کنید. این فهرست می تواند گزاره ارزشی شما باشد.
  • بر روی رقبایتان تحقیق کنید و نکات مثبت و منفی کسب وکارشان را بنویسید. از ابزارهایی همچون SimilarWeb برای اینکار استفاده کنید.
  • یک نظرسنجی برگزار کنید تا ببینید صنعت تان چقدر سودآوری دارد.

سایت و اپلیکیشن ربات گفتگوی عالی ایجاد کنید:

طراحی سایت

بعد از اینکه درباره نیچ تصمیم گرفتید و صنعتی که می خواهید در آن فعالیت کنید را شناسایی کردید، در گام بعدی باید سایت عالی بسازید. واضح است که هر سال ترندهای طراحی سایت عوض می شود. پس بهتر است در این زمینه از یک فرد متخصص کمک بگیرید. برخی از ترندهای طراحی سایت در سال جدید به شرح زیر است:

  • سایت شما باید در کمتر از 3 ثانیه بارگذاری شود. این روزها افراد به خاطر مشغله های کاریشان دوست ندارند منتظر بارگذاری سایت ها بنشینند. اگر سایت شما سرعت بارگذاری خوبی نداشته باشد کاربران آن را ترک می کنند و به سرغ رقبایتان می روند.
  • از طراحی مینیمالیستی استفاده کنید تا بهترین راه حل را برای مشتریان فراهم آورید. به خاطر داشته باشید که مشتریان بالقوه شما برای یافتن راه حل مشکلاتشان به سایت سر می زنند. پس بر روی این موضوع تمرکز کنید.
  • از رویکرد اول موبایل بهره ببرید. گوگل اعلام کرده که سایت های واکنشگرا  رتبه بهتری در نتایج جستجو به دست می آورند. این روزها افراد زیادی هستند که از گوشی های موبایلی برای گشت و گذار در دنیای وب استفاده می کنند.
  • ربات های گفتگو را به هنگام راه اندازی کسب وکار جدید به سایت تان اضافه کنید. ربا گفتگو همانند یک دستیار عمل می کند و به بیشتر سوالاتی که کاربران و بازدیدکنندگان دارند پاسخ می دهد. این ربات می تواند در جذب سرنخ و تبدیل آن ها به مشتری بسیار موثر باشد.

طراحی و نگهداری سایت به خصوص برای کسب وکارهای جدید کار اسانی نیست زیرا آن ها باید کارهای مختلفی را به طور همزمان انجام دهند. اما این روزها سایت سازهای مختلفی در بازار هست که افراد می توانند برای طراحی سایتشان از آن ها کمک بگیرند. علاوه بر این، ربات های گفتگوی قدرت گرفته از هوش مصنوعی هم نقش مهمی در بهبود تجربه کاربری خواهند داشت. شما هم می توانید به کمک این ربات ها 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته در اختیار کاربران تان باشید.

به هنگام راه اندازی کسب وکار جدید، افراد مناسبی را استخدام کنید:

راه اندازی کسب وکار جدید

کارمندان شما می توانند نقش مهمی در موفقیت یا شکست شرکت بازی کنند . به همین خاطر باید افراد مناسبی برای کسب وکارتان استخدام کنید. با صرف زمان مناسب در پروسه استخدام می توانید خطر و مشکلات بعدی را کاهش دهید.  نکات زیر به شما کمک می کند کارمندان خوبی برای خودتان انتخاب نمایید:

  • جزییات دقیق مشاغل مورد نیاز را بنویسید و مهارت های هر کدام را یادداشت نمایید
  • در مصاحبه های خود از سوالات مبتنی بر رفتار استفاده کنید. ببینید آن ها در موقعیت های مختلف چه رفتاری از خودشان بروز می دهند.
  • سوالاتی را از قبل آماده کنید تا دانش کاندیدها را بسنجید
  • همیشه از آن ها رزومه بخواهید  و سوابق کاریشان را بررسی کنید
  • به کیفیت بیشتر از کمیت بها بدهید. فردی که مهارت های زیادی دارد اما تنها دو سال کار کرده در برابر فردی که مهارت زیادی ندارد موفق تر خواهد بود.

 

نکاتی در مورد کارآفرینی که بهتر است از همان ابتدا بدانید

 

 از بازاریابی محتوایی برای برقراری ارتباط استفاده کنید:

بازاریابی محتوایی هنوز هم یکی از استراتژی های عالی برای راه اندازی کسب وکار جدید و افزایش بازگشت سرمایه گذاری در آن هاست. به کمک این شیوه از بازاریابی می توان سرنخ های با کیفیتی به دست آورد.  بازاریابی محتوایی تعاملی به شما کمک می کند در سال جدید ارتباط معناداری با مخاطبان تان برقرار کنید.  به هنگام راه اندازی کسب وکار جدیدتان این شیوه از بازاریابی را مدنظر داشته باشید.

کسب وکارهای زیادی از بازاریابی محتوایی برای تولید سرنخ و افزایش فروش استفاده می کنند. محتواهای تعاملی زیر در افزایش اینگیجمنت نقش زیادی خواهد داشت:

  • نمودارهای تعاملی
  • بازی ها / مسابقه ها
  • وبینارها
  • واقعیت مجازی و واقعیت افزوده
  • ویدئوهای 360 درجه
  • نقشه های تعاملی
  • تورهای مجازی

 به حرف مشتریان تان گوش دهید:

گوش کردن به حرف های مشتریان برای موفقیت هر کسب وکاری ضروری است. باور بکنید یا نه گوش کردن یک هنر است و هر کسی نمی تواند چنین هنری داشته باشد. فروشنده موفق کسی است که گوش شنوای خوبی برای مشتریانش باشد.  اگر می خواهید شاهد موفقیت کسب وکارتان باشید باید استراتژی هایی را اتخاذ کنید که گوش دادن به حرف های مشتریان را ساده تر می سازد.

زمان راه اندازی کسب وکار جدید این موضوع را هم مدنظر داشته باشید. این روزها رسانه های اجتماعی بهترین مکان برای گوش دادن به حرف های مشتریان هستند.

علاوه بر این، راه اندازی نظرسنجی و رای گیری هم می تواند بهترین گزینه برای جمع اوری بازخوردهای مشتریان باشد اما کاری کنید این فرآیند برای آن ها راحت تر دنبال گردد.

 سخن نهایی:

در سال جدید راه اندازی کسب وکار جدید کمی دشوارتر از قبل خواهد بود. دلیل این امر بسیار ساده است. این روزها افراد باهوش زیادی هستند که تلاش می کنند وارد دنیای جذاب کارافرینی شوند. پس شما در این مسیر تنها نیستید. اگر نتوانید خودتان را با فاکتورهای موجود مطابقت دهید قطعا شکست خواهید خورد. مراحلی که در بالا بدان اشاره کردیم به شما کمک می کند کسب وکار جدیدتان را به بهترین شکل ممکن آغاز کنید و با هوش و ذکاوت تان به پیش ببرید. در این مسیر سختی های زیادی خواهید داشت.  اما نباید متوقف نشوید. موفقیت با شماست.

مطالب مرتبط