8 چالش بزرگ برای کارآفرینان جدید

کارآفرینی

کارآفرینی در کنار تمام ویژگی های بسیار خوبی که دارد و ما در مقالات قبلی به آنها اشاره کردیم ، با چالش های بسیار زیادی همراه است. کارآفرینان باتجربه ، صرف نظر از مدت زمانی که در تجارت فعالیت می کنند باید با این چالش ها کنار بیایند. پس اگر فکر میکنید راه کارآفرین شدن بسیار هموار و راحت است ، بهتر است این راه را برای ادامه مسیر خودتان انتخاب نکنید !

اما برای کارآفرینان جدید و جوان ، برخی چالش های منحصر به فرد وجود دارد که غلبه بر آنها بسیار دشوار و سخت است. اگر به تازگی وارد این فعالیت شده اید یا به فکر کارآفرین شدن هستید ، خود را برای این هشت موانع مهم آماده کنید..

با ما تا پایان این مقاله همراه باشید تا شما را با این 8 مورد آشنا کنیم.

  1. ترک حرفه ای دیگر

اگر بخواهید خود را وقف راه اندازی و پرورش یک کسب و کار برای موفقیت کنید ، مدیریت مشاغل دیگر تقریباً غیرممکن است. شاید شما بتوانید دوران ابتدایی راه اندازی کسب و کار خود را در طول هفته و آخر هفته مدیریت کنید ، اما اگر می خواهید شانس رشد چشمگیری داشته باشید و به موفقیت های عالی برسید ، همیشه مجبور خواهید بود کارهای روزانه خود را بر اساس فعالیت کار آفرینی خودتان تنظیم کنید. یعنی باید محور اصلی کار های شما این فعالیت قرار بگیرد و دیگر برنامه ها بر اساس آن مدیریت و برنامه ریزی شود.

  1. تامین مالی

خیلی از سرمایه گذاران ، با تامین مالی مشاغل جدید به راحتی کنار نمی آیند ، که این موضوع باعث سخت شدن کار شنا برای شروع یک فعالیت می شود که باید برای آن راه حلی منطقی و قابل اجرا پیدا کنید.

نقش تامین مالی در کارآفرینی

در ابتدا ، اگر درآمد ثابتی داشته باشید و یا برای این کار سرمایه ای را کنار گذاشته باشید ، میتوانید با خیال اسوده تری این کار را شروع کنید و ادامه دهید. اگر بتوانید شبکه های کوچکی از سرمایه گذاران را تشکیل دهید نیز میتواند به شما کمک بسیار مناسبی بکند.

  1. تیم سازی

این امر به ویژه اگر قبلاً تیمی را مدیریت نکرده اید بسیار سخت است ، اما حتی اگر تجربه مدیریتی دارید ، انتخاب تیم مناسب برای یک استارتاپ ، استرس زا و دشوار است. یافتن گزینه هایی که وظایف خاصی را انجام می دهند کافی نیست ، شما همچنین باید هزینه آنها را برای کسب و کار ، فرهنگ آنها و نحوه کار آنها به عنوان بخشی از تیم کلی در نظر بگیرید.

کارآفرینی

چنین ملاحظاتی بسیار سخت است.اما این را بدانید اگر در این بخش بتوانید قدرتمند عمل میکنید ، میتوانید به موفقیت های بسیار عالی برسید و به نظر من ، مهم ترین عامل موفقیت هر ایده و کارآفرینی ، داشتن یک تیم متخصص ، متعهد و وفادار است.

  1. بیننده بودن

به عنوان بنیانگذار استارتاپ خود ، از شما انتظار می رود که ایده هایی را برای بهبود فضای فعالیت خودتان ارائه دهید. هنگامی که یک رقیب ظاهر می شود ، تهیه یک برنامه منسجم و هدف مند برای ادامه هر چه قدرتمند تر فعالیت شرکتتان ، به عهده شما خواهد بود.

کارآفرینی

هنگامی که تیم شما به یک مانع غیرقابل نفوذ برخورد می کند ، وظیفه شما این است که یک برنامه جایگزین برای پیشروی داشته باشید. این امر مستلزم تفکر خلاق در وجود شما به عنوان یک کارآفرین است . هرچه تجربه کمتری داشته باشید ، فشار بیشتری از این طریق احساس خواهید کرد و زمان سخت تری برای تهیه برنامه های قابل قبول خواهید داشت.

  1. برخورد با مجهولات

کسب و کار شما تا کی وجود خواهد داشت؟ کسب و کار شما چقدر سودآور خواهد بود؟ آیا مشتریان ، محصول شما را دوست خواهند داشت؟ آیا می توانید حقوق نیرو های خودتان را پرداخت نمایید؟ هیچ یک از این سوالات ، پاسخی محکم و قابل اعتماد ندارند ، حتی در استارتاپ هایی که بر اساس ایده های عالی با تمام منابعی که از لحاظ نظری به آنها نیاز دارند ، نمیشود جواب قطعی داد.

8 چالش بزرگ برای کارآفرینان جدید

این عوامل مجهول ، بدین معناست که ثبات شغلی شما ، رو به سقوط خواهد رفت و بسیاری از برنامه های بلند مدت شما همچنان در حال تغییر خواهند بود. مقابله با این بی ثباتی یکی از کارسخت ترین قسمت های ظهور به عنوان یک کارآفرین جدید است. اما نباید برای این موضوع دست از کارآفرین شدن بردارید.باید سعی کنید اینقدر قدرت تصمیم گیری بالایی داشه باشید ، که بتوانید در زمان ایجاد این مجهولات و مشکلات ، بهترین تصمیم را برای پیشبرد اهدافتان بگیرید.

  1. تنهایی

این یک مشکل کارآفرینی است که به ندرت ذکر می شود و بسیاری از صاحبان مشاغل جدید تا زمانی که این اتفاق برایشان نیفتد ، آمادگی مواجه و مقابله با آن را ندارند.

کارآفرین

کارآفرین تنهاست… این یک موقعیت منحصر به فرد است ، بنابراین شما نمی توانید صد در صد به هم تیمی های خود تکیه کنید. خیلی از جاها مجبور میشوید خودتان پای کار بیاید و مشکلات و موانع را به تنهایی بر طرف نمایید زیرا که هیچ فردی ، نمیتواند بیشتر از خود شما برای کسب و کارتان دلسوزانه تصمیم بگیرد.

  1. قانون گذاری

سرپرست بودن ،تا زمانی که مجبور نباشید چیزی را اجرا کنید ، سرگرم کننده است. دیر یا زود ، شما باید قوانینی را که کسب و کار و نیرو های تیم تان باید آنها را رعایت کنند ، ارائه دهید ، از تعداد روز تعطیلات کارگران شما گرفته تا پروتکل مناسب هنگام شکایت از یک همکار و بعضا درگیری های درون تیمی.

8 چالش بزرگ برای کارآفرینان جدید

ایجاد این جزئیات و توجه ویژه به آنها ، برای هر شغلی ضروری است.زمانی این را متوجه خواهید شد که با این موارد برخورد داشته باشید. آن موقع درک میکنید که اگر قانون مشخصی برای اجرا وجود نداشته باشد ، چه بلایی سر شما و کسب و کارتان خواهد آمد.

  1. تصمیم گیری

باور کنید یا نه ، این مورد استرس زا ترین چالش موجود در این لیست است. کارآفرینان جدید مجبورند روزانه صدها تصمیم بگیرند ، از تصمیمات بزرگ و تأثیرگذار بر شرکت گرفته تا تصمیمات کوچک و تأثیرگذار بر ساعت. خستگی تصمیم گیری یک پدیده واقعی است و اکثر کارآفرینان جدید در صورت عدم آمادگی برای سطح جدید استرس ، آن را تجربه خواهند کرد.

8 چالش بزرگ برای کارآفرینان جدید

اگر بتوانید از این موانع مهم عبور کنید ، میتوانید خودتان را برای تبدیل شدن به یک کارآفرین حرفه ای و موفق ، اماده کنید. این بدان معنا نیست که در کار،  چالش های جدید و متنوع دیگری برای شما بوجود نمی آید ، اما اگر از این مواننع اصلی با موفقیت عبور کنید ، شما آماده خواهید بود تا شرایط خود را کنترل کنید.

مطالب مرتبط

پاسخ