4 نوع کارآفرینی + نکاتی برای موفقیت زنان در تجارت (1)

کارآفرینی

در چند سال گذشته شاهد افزایش فرصت های کارآفرینی برای زنانی بوده ایم که به دنبال موفقیت در مشاغل خود هستند. در این مقاله میخواهیم این موضوع و جوانب موفقیت در آن را مورد برسی قرار دهیم

 

بر اساس گزارش “وضعیت مشاغل تحت مالکیت زنان” آمریکن اکسپرس ، تعداد مشاغل تحت مالکیت زنان بین 2014 تا 2019 ، 21 درصد افزایش یافته است.

این موضوع نشان میدهد که در دنیای کارآفرینی ، فضای بیشتری برای زنان در تمام زمینه های حرفه ای و سطوح آموزشی وجود دارد. زنان امیدوار به موفقیت در تجارت می توانند با درک چهار نوع مختلف کارآفرینی به شانس خود کمک کنند.

 

کارآفرین بودن به چه معناست؟

کارآفرین به هر فردی گفته می شود که یک کسب و کار را تاسیس و آن سازماندهی و هدایت کند . به عبارت دیگر ، کارآفرین کسی است که کسب و کار شخصی خود را راه اندازی کرده و آن را تا رسیدن به موفقیت ادامه دهد.

کارآفرین بودن به چه معناست؟

Investopedia خاطرنشان می کند که کارآفرینان معمولاً سرمایه گذاری خود را از طریق وام از سرمایه گذاران ، پس انداز خود یا پول خانواده خود تأمین می کنند. این امر ، اهمیت داشتن یک برنامه مالی قوی و درک کامل خطرات ذاتی یک کسب و کار شخصی را برجسته تر می کند.

 

در حالی که هیچ برنامه آماده و یا از پیش نوشته ای “به صورت کاملا صحیح” برای کارآفرین شدن وجود ندارد ، مسیر کلی کارآفرین شدن معمولاً به شرح زیر است:

 

1-ایده ای برای یک تجارت و یا کسب و کار منحصر به فرد یا درخواستی بسازید.

2-درمورد انواع مشاغل و مهارت ها ، از جمله امور مالی و حسابداری ، مدیریت و بازاریابی ، اطلاعات کسب کرده و برخی از آنها را نیز تجربه کنید

3-یک طرح تجاری(بوم مدل کسب و کار یا همان بیزنس پلن) تهیه کنید و یک منبع (یا منابع) تأمین مالی کنید.

4-استخدام کارگران و مدیران با استعداد و با مهارت های مورد نیاز برای توسعه ، آزمایش ، پیاده سازی ، پشتیبانی و نگهداری محصولات شرکت را شروع کنید.

5-استراتژی هایی را برای راه اندازی محصول یا خدمات و جذب و حفظ مشتریان طراحی کنید.

6-پس از تأسیس شرکت ، راههای افزایش درآمد را از طریق توسعه به مناطق جدید و خطوط تولید جستجو کنید و آنها را مورد برسی قرار دهید.

کارافرینی

4 نوع کارآفرینی چیست؟

هرکسی که علاقمند به راه اندازی کسب و کار خود است ، باید در نظر داشته باشد که کدام مدل کارآفرینی را ترجیح می دهد: مشاغل کوچک ، استارتاپ های مقیاس پذیر ، شرکت های بزرگ یا کارآفرینی اجتماعی.

 

اما در این بخش میخواهیم شما را بیشتر با این موارد آشنا کنیم و اطاعاتی را به شما بدهیم تا بتوانید با دید بهتری وارد این فعالیت ها بشوید.

 

1-مشاغل کوچک

مشاغل کوچک ، نماینده اکثریت قریب به اتفاق مشاغل کارآفرینی در ایران و اکثر کشور های جهان هستند. یک کسب و کار کوچک می تواند هر شرکت ، رستوران یا فروشگاه خرده فروشی باشد که توسط بنیانگذار راه اندازی شده است ، بدون این که قصد داشته باشد کسب و کار خود را به زنجیره ای ، حق رای دادن یا مجموعه ای تبدیل کند. به عنوان مثال ، افتتاح یک مغازه خواربار فروشی، تحت الگوی مدل مشاغل کوچک قرار می گیرد اما ایجاد زنجیره ای از فروشگاه های مواد غذایی در سراسر کشور اینطور نیست. کارآفرینان مشاغل کوچک معمولاً خیلی به فکر توسعه کسب و کارشان نیستند و دید بلند مدتی به این موضوع ندارند و بیشتر روی بقای کسب و کارشان تمرکز دارند تا روی پیشرفت آن.

4 نوع کارآفرینی چیست؟

2-راه اندازی مقیاس پذیر

استارتاپ های مقیاس پذیر ، کمتر از مشاغل کوچک رایج هستند . این نوع از مشاغل تمایل زیادی برای جلب توجه رسانه ها دارند و سعی میکنند در این موضوع بسیار خوب عمل کنند. این مشاغل در مقیاس بسیار کوچکی آغاز می شوند ، اغلب به عنوان بذر یک ایده. سپس این جوانه ، معمولاً از طریق مشارکت سرمایه گذاران خارج از افراد شرکت و یا بنیانگذاران ، پرورش داده و مقیاس بندی می شود ، تا زمانی که به چیزی بسیار بزرگتر تبدیل شود. بسیاری از شرکت های فناوری سیلیکون ولی (شهرک گوگل) تحت این مدل قرار می گیرند. آنها در یک اتاق زیر شیروانی ، گاراژ یا دفتر خانه شروع می کنند و در نهایت به مقر اصلی شرکت می رسند.

کارافرینی چیست

3-شرکت های بزرگ

گاهی اوقات ، کارآفرینان در چارچوب یک شرکت بزرگتر و تأسیس شده کار می کنند. تصور کنید که در یک شرکت بزرگ تولید خودرو کار می کنید. از طریق تحقیقات دقیق بازار متوجه می شوید که تقاضای زیادی برای موتورسیکلت وجود دارد و شرکت شما دارای بسیاری از فناوری ها و فرایندها برای تولید موتورسیکلت است. شما نزد رئیس خود بروید و برای راه اندازی یک بخش موتورسیکلت جدید ، بودجه بخواهید. مطمئن باششید اگر بتوانید مدل کسب و کار صحیحی ارائه دهید و بتوانید آن را بسیار خوب پرزنت کنید ، توسط آن مدیر تأیید می شوید. این نمونه ای از مدل کارآفرینی شرکت های بزرگ در عمل است که اگر در این شرایط قرار دارید میتوانید از این مورد استفاده نمایید.پس اینجا متوجه شدیم که میشود از کارمندی ، به کارآفرینی نیز رسید.

 

4-کارآفرینی اجتماعی

آخرین مدلی که باید مورد توجه قرار گیرد کارآفرینی اجتماعی است ، که به دنبال راه حل های نوآورانه برای مشکلات مبتنی بر جامعه است. به نقل از Investopedia ، کارآفرینان اجتماعی “مایل هستند ریسک و تلاش خود را برای ایجاد تغییرات مثبت در جامعه از طریق ابتکارات خود انجام دهند.” به عبارت دیگر ، یک کارآفرین اجتماعی ، سازمانی را راه اندازی می کند که اساساً تغییرات مثبت اجتماعی را ایجاد می کند ، نه صرفاً ایجاد سود. تغییر اجتماعی مورد بحث ، ممکن است مربوط به حفاظت از محیط زیست ، عدالت انفرادی یا فعالیت های بشردوستانه در یک جامعه محروم باشد.

کارآفرینی

در این مقاله توانستیم متوجه شویم کار آفرین به چه کسی گفته میشود ، مراحل کارآفرین شدن چیست و انواع کارآفرینی را به صورت کامل برایتان شرح دادیم . اما در مقاله دوم وارد مراحل اجرایی فعالیت و کسب و کار میشویم که میتواند اطلاعات بی نظیر و جدیدی را در اختیار شما قرار دهد.

پینشهاد میکنیم مقاله دوم ما را نیز بخوانید.

 

مطالب مرتبط

پاسخ