11 نوع تخصص بازاریابی + راهنمای عملی (1)

بازاریابی

بگذارید در همین ابتدا ، یک اصل بسیار مهم را به شما بگوییم ، بازاریابی ، بازاریابی است !

همه این تخصص های بازاریابی که قرار است به شما بگوییم ، اساساً یک تاکتیک فروش است که به اشکال مختلف قابلیت اجرا را برای شما فراهم میکند و شما باید بتوانید در زمان مناسب ، از بهترین این تاکتیک ها برای افزایش فروش خودتان استفاده کنید.

این روزها با راه ها و رویکردهای زیادی برای به دست آوردن مشتری ، بازاریابی تبدیل به یک صنعت بزرگ با بارهای مختلف در زمینه های مختلف شده است. امروزه ، با گسترش تاکتیک های بازاریابی دیجیتال ، انواع مختلفی از تخصص های بازاریابی برای تطبیق این حرفه پویا وجود دارد که هر کدام به نوبه خودشان میتوانند فروش یک کسب و کار را به طور کامل متحول کنند.

ما این مقاله قصد داریم تا به شما کمک کنیم با انواع بازاریابی و اصطلاحات آن آشنا شوید تا به شما کمک کند درک درستی از انواع مختلف تخصص های بازاریابی داشته باشید.

بازاریابی یک رشته پیچیده است که باید در آن مهارت های زیادی داشته باشید – انواع تخصص های بازاریابی ، همه چیز را از تحقیق تا استراتژی تا اجرای تاکتیکی پوشش می دهد.

پس با ما همراه باشید تا در دو مقاله (که این مقاله اول میباشد) با 11 نوع تخصص بازاریابی آشنا شوید و بتوانید از آنها در کسب و کار خودتان بهره بگیرید و فروشتان را چندین برابر کنید.

 

  1. تحقیقات بازار

تحقیقات بازار چیست؟ چگونه می دانید که یک محصول ، خدمات یا پیام برای مخاطبان خاصی متمایز است؟ شما تحقیقات خود را انجام دهید. محققان بازار از چندین تاکتیک برای انتخاب تفکر مخاطبان و جمع آوری اطلاعات استفاده می کنند.

تحقیقات بازار

اما این تنها نیمی از معادله برای ایجاد یک فروش موفق است. یکی دیگر از اجزای کلیدی تحقیقات بازار ، تفسیر و تحلیل داده های به دست آمده شده است. بهترین محققان بازار می توانند سوالات خود را برای تشویق به پاسخ های معنی دار ترسیم کنند. به عنوان مثال ، پرسیدن “چه چیزی در مورد این محصول دوست دارید؟” می تواند پاسخ بسیار متفاوتی به عنوان “به عنوان والدین ، ​​این محصول را دوست دارید؟”

 

تحقیقات بازار چگونه است؟ برخی از رایج ترین روش های جمع آوری اطلاعات شامل نظرسنجی ، گروه های متمرکز ، مصاحبه های کیفی و حتی نظارت و برسی کانال رسانه های اجتماعی است.

 

  1. بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا ، همه چیز در مورد ایجاد محتوا برای یک موضوع مشخص  – اساساً هرگونه اطلاعات مصرفی – است که به هدفی فراتر از تبلیغ محصول کمک می کند. با ارائه چیزی که در واقع برای مصرف کننده مفید است میتوانید اعتماد او را برای محصول خودتان جلب کنید و یا او را علاقه مند محصول یا خدماتتان کنید ، این کار میتواند برای شما یک نوع تبلیغات بسیار عالی باشد..

بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا با پیوستن نام تجاری به چیزی که واقعاً مفید یا سرگرم کننده است ، می تواند احساسات مثبتی را برای یک نام تجاری ایجاد کند. هنگامی که این کار با موفقیت انجام شود ، مصرف کنندگان حتی متوجه نخواهند شد که این یک نوع تبلیغ برای فروش یک محصول یا خدمات است -یا حداقل آن را بیشتر از یک تبلیغات بازرگانی یا تبلیغات تجاری تحمل می کنند ، زیرا شما در این نوع از بازاریابی دارید به مشتری احتمالی خودتان ، ارزش اضافه میکنید ، کاری که در باقی انواع تبلیغات ، بسیار کم رنگ تر انجام میشود و یا حتی دربرخی از موارد غیر ممکن است . این نوع بازاریابی میتواند آن خشتگی که همه نوع تبلیغات ایجاد میکند را از بین ببرد و در دل مخاطب جای بگیرد.

انواع بازاریابی

بازاریابی محتوا چگونه است؟ بازاریابی محتوا می تواند به شکل تقریباً هر چیزی مفید یا سرگرم کننده برای مشتری احتمالی شما باشد. نمونه های رایج شامل دستور العمل ها ، مقالات وبلاگ ، فیلم های آموزشی یا راهنمای استفاده از محصول یا خدمات است.

 

  1. بازاریابی موتورهای جستجو (SEM)

بازاریابی موتورهای جستجو چیست؟ برخی در صنعت از SEM به عنوان یک اصطلاح گسترده استفاده می کنند که شامل تلاش های بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) و فعالیت های تبلیغاتی جستجوی پولی است. به منظور این مقاله ، ما به تعریف محدودتری اشاره می کنیم که کاملاً به سمت بازاریابی جستجوی پولی اشاره دارد. این نوع بازاریابی در مورد ارائه تبلیغات به افرادی است که از موتورهای جستجو مانند Google® یا Bing® استفاده می کنند. بازاریابان موتورهای جستجو پیشنهاد می دهند فضای تبلیغاتی را با واژه های کلیدی متداول مرتبط با مشاغل موردنظر خریداری کنند – به عنوان مثال ، عمده فروش لوازم خانگی برای عبارت “مایکروویو برای فروش” فضای تبلیغاتی خریداری می کند.

ازاریابی موتورهای جستجو (SEM)

ممکن است ساده به نظر برسد ، اما کارهای زیادی برای بهینه سازی یک کمپین جستجوی پولی انجام می شود. بازاریابان موتورهای جستجو باید تحلیلی ، استراتژیک و مایل به آزمایش و الگوگیری در استراتژی های کمپین خود باشند تا بتوانند نتیجه مورد نیاز صاحب یک برند را برآورده کنند. پیشنهاد میکنیم مقالات سایت سوشال در زمینه سئو را نیز مطالعه کنید ، چرا که در این مقالات ، روش ها و ابزار هایی را معرفی کردیم که میتواند تاثیر بسیار خوب و مثبتی را برای این بخش از تبلیغات بازاریابی شما داشته باشد.

 

  1. بازاریابی ویدئویی

بازاریابی ویدیویی چیست؟ بازاریابی ویدئویی را می توان زیر مجموعه بازاریابی محتوا در نظر گرفت  با این تفاوت که در همه اشکال این نوع بازاریابی ، از فیلم استفاده می شود. کاربران اینترنت روزانه مقدار زیادی محتوای ویدئویی مصرف می کنند و بازاریابان ویدئویی تلاش می کنند تا تکه ای از آن را به خودشان اختصاص دهند.

بازاریابی ویدئویی

بسیاری از جنبه های بازاریابی ویدئویی شبیه بازاریابی محتوا هستند – تعیین اهداف ، انتخاب بسترها و مخاطبان هدف و ایجاد یک استراتژی. اما ویدئو شامل حوزه خاصی از آگاهی و مهارت های خود می شود که به بازاریابان نیاز دارد که استراتژی داخل و خارج را درک کنند.

بازاریابی ویدئویی چگونه است؟ ویدئوهای زنده در اطراف یک رویداد یا انتشار محصول ، ویدئوهای پشت صحنه برای جلب قدردانی از نام تجاری ، فیلم های آموزشی-این لیست طولانی و مارپیچ است.

 

  1. بازاریابی مستقیم

بازاریابی مستقیم چیست؟ به عبارت ساده ، بازاریابی مستقیم شامل ارسال مواد تبلیغاتی به طور مستقیم برای مصرف کنندگان و مشتریان احتمالی است. به عنوان یک مصرف کننده ، شما ممکن است همیشه از این تبلیغات استقبال نکنید ، اما سالهاست که بازاریابی مستقیم یک راه موثر برای افزایش فروش و آگاهی عمومی از یک کسب و کار است.

بازاریابی مستقیم

همانطور که ممکن است تصور کنید ، خلاقیت زیادی لازم است تا از شلوغی سایر مواد بازاریابی مستقیم که به طور منظم برای مصرف کنندگان ارسال می شود ، متمایز شوید. راه حل برای بسیاری از بازاریابان مستقیم ، پذیرش شخصی سازی مطالب بازاریابی برای مشتریان احتمالی است. این فشار برای شخصی سازی بیشتر ، منجر به محو شدن مرز بین بازاریابی مستقیم و بازاریابی پایگاه داده می شود زیرا مشاغل ،استراتژی های بازاریابی چند کانالی را دنبال می کنند.

بازاریابی مستقیم چگونه است؟ نمونه های رایج این نوع از بازاریابی شامل کوپن های مخصوص پیتزای محلی شما یا نمایندگی خودرو است که به شما یادآوری می کند تعویض روغن بعدی خود را برنامه ریزی کنید.

مطالب مرتبط

پاسخ