تازه کسب وکاری را راه اندازی کرده اید؟ این موارد را فراموش نکنید

وقتی تصمیم می گیریم کسب وکار جدیدی ایجاد کنیم موانع و مشکلات زیادی پیش رویمان قرار می گیرد. باید یک محصول یا خدمت جذاب بسازیم، کارمان را قوی تر کنیم، یک تیم حرفه ای در کنار خودمان داشته باشیم و سپس شروع به یافتن مشتریان بالقوه مان نماییم. صرف نظر از اندازه شرکت جدیدی که قرار است راه اندازی شود، رهبران، معمولا برخی از مراحل مهم را که برای موفقیت شان در دنیای دیجیتال ضروری است نادیده می گیرند. اگر شما هم جزو این افراد هستید جای درستی را برای مطالعه انتخاب کرده اید. در این پست از سوشال قصد داریم به همین موضوع بپردازیم و مراحل مهمی که توسط صاحبان کسب وکارها نادیده گرفته می شود را با هم مرور کنیم.

یادتان می رود ایمیل ریکاوری برای کسب وکارتان ایجاد کنید:

وقتی برای ابزار، اکانت یا سرویس جدید ثبت نام می کنید قصد دارید به کمک آن یک نقطه کانونی برای جوامع، صورت حساب ها و به روزرسانی ها ایجاد کنید. در اکانت جی میلی ثبت نام کنید و مطمئن شوید به آن دسترسی دارید. این اکانت به عنوان یک اکانت اجرایی برایتان عمل خواهد کرد. داشتن یک ایمیل واحد به شما کمک می کند در آینده راحت تر سرویس هایی که در آن مشترک شده اید را به یاد بیاورید و راحت تر در زمان تان صرفه جویی کنید. با اینحال  گاهی از اوقات ممکن است در ابتدای کار با فردی همکاری داشته باشید و او اکانت ایمیلی را برایتان راه اندازی کرده باشد. این فرد در اواسط پروژه، کار را رها می کند. در این شرایط ممکن است دیگر به اطلاعات آن اکانت دسترسی نداشته باشید. به همین خاطر بهترین کار این است که برای ایمیل کسب وکارتان یک ایمیل ریکاوری در نظر بگیرید تا در چنین شرایطی بتوانید اطلاعات مهم را باز گردانید.

خرید دامنه برای کسب وکارتان را نادیده می گیرید:

خرید دامنه

همه ما خیلی خوب می دانیم که اولین گام برای راه اندازی هر کسب وکاری، یافتن نام دامنه منحصر به فرد و به یاد ماندنی است. از سرویس هایی که در اینترنت برای ثبت دامنه وجود دارد استفاده کنید و بهترین گزینه را برای خودتان ثبت کنید.  در ابتدای کار بهتر است هاست نخرید. اجازه دهید کارتان کمی پیش برود و سپس به کمک تیم بهترین گزینه را برای هاستینگ انتخاب کنید. یک نام دامنه ایده آل باید در برگیرنده نام کسب وکار باشد و بتواند در خاطر افراد بماند. از به کار بردن مخفف ها یا استفاده از نام شهر یا کشور خودداری کنید. شاید کسب وکار شما بیشتر از آن چیزی که فکرش را می کنید رشد کرد.

 سایت تان را منتشر نمی کنید:

این گام را نادیده نگیرید. چه بخواهید از یک آژانس طراحی سایت کمک بگیرید، از سایت سازهای موجود استفاده کنید یا خودتان برنامه نویسی سایت را انجام دهید باید به محض اینکه کسب وکارتان پا گرفت، سایتی برایش راه اندازی و منتشر کنید.  در همان مراحل اولیه ممکن است سایت قدرتمندی نداشته باشید اما باید بتوانید همه آنچه که در کسب وکارتان ارائه می کنید را به طور شفاف در اختیار مشتریان قرار دهید.

سعی کنید سایت را تا جایی رشد و توسعه دهید که به مشتریان کمک کند مشکلات شان را حل کنند، محصولات شما را ارزیابی نمایند و دلیل تعامل با شما را بیابند. سایتی که راه اندازی می کنید باید کار سرنخ های احتمالی را برای تماس با شما یا ثبت نام در خدماتی که ارائه می کنید راحت تر سازد. به درستی از صفحات فرود و فرم های دریافت اطلاعات مشتریان استفاده کنید. بر روی ایجاد تجربه مثبت در کاربران تمرکز داشته  باشید. اگر بازدیدکننده به درستی کاری که انجام می دهید را درک کند راحت تر با شما وارد معامله می شود. مطمئن شوید به درستی با مخاطبان تان ارتباط دارید.

 راه اندازی کنسول جستجوی گوگل را فراموش می کنید:

کنسول جستجوی گوگل یکی از ابزارهای مهمی است که توسط گوگل توسعه یافته است.  شما می توانید به کمک این ابزار کارهای مختلفی انجام دهید. مثلا می توانید مطالب را سریع تر ایندکس کنید، مشکلات موجود در سایت را بفهمید و تعداد افرادی که از سایت بازدید کرده اند را شناسایی نمایید. به کمک کنسول جستجوی گوگل می توانید تعداد دفعاتی که سایت در جستجو کلیک شده را بفهمید، کلمات کلیدی که افراد برای یافتن سایت تان از آن استفاده می کنند را بیابید و  لینک هایی که به سایت تان داده شده است را کاوش نمایید.

همچنین می توانید  درباره خطاهایی که روی سایت تان هست، جریمه هایی که سایت شده و مشکلاتی که ممکن است با تجربه کاربری تداخل داشته باشد اطلاعاتی کسب کنید.

راه اندازی کنسول جستجوی گوگل برای سایت ساده تر از آن چیزی است که فکرش را می کنید. کافیست کد کوچکی که گوگل به شما می دهد را در بخش head صفحه اصلی بگذارید یا فایل HTML را دایرکتوری اصلی تان اضافه کنید و بر روی verify کلیک نمایید.

 راه اندازی گوگل آنالیتیکس را پشت گوش می اندازید:

همه ما خیلی خوب می دانیم که گوگل آنالیتیکس بینش بسیار دقیقی درباره نحوه تعامل افراد با سایت، صفحاتی که تعامل بیشتری با مخاطب داشته و تعداد افرادی که سایت را ترک کرده اند در اختیارمان می گذارد. گوگل آنالیتیکس به پیگیری نتایج کمپین های بازاریابی هم کمک می کند.  مهم تر از همه این است که به صورت رایگان در اختیارتان قرار دارد. اما چیزی که گوگل آنالیتیکس را به یک ابزار قدرتمند تبدیل می کند قابلیت پیگیری نرخ تبدیل در آن است. تبدیل زمانی رخ می دهد که فرد کاری را در سایت تان انجام می دهد. مثلا خرید می کند، فرمی را پر می کند یا درخواست مشاوره می دهد. با پیگیری نرخ تبدیل می توان بینش بهتری درباره فعالیت ها، کمپین ها و تبلیغات راه اندازی شده بر روی سایت به دست آورد و تصمیمات بهتری برای آینده کسب وکار اتخاذ نمود. تنظیم و راه اندازی گوگل آنالیتیکس برای افرادی که تازه کار هستند ممکن است کمی دشوار باشد اما دنیای اینترنت پر از راهنمای مرحله به مرحله است.

فهرست محلی را فراموش می کنید:

فهرست محلی برای یافتن کسب وکارهای آنلاینی که در نزدیکی موقعیت ما هستند بسیار عالی است. خیلی از کسب وکارها هستند که این گزینه را نادیده می گیرند و راه اندازی این فهرست را به تعویق می اندازند.  اگر تنها در دنیای آنلاین فعالیت می کنید استفاده از فهرست محلی می تواند اطلاعات مفیدی درباره کسب وکارتان ارائه کند. می توانید از مشتریان راضی تان بخواهید نظرات شان را بیان کنند. اینکار به دیگران کمک می کند راحت تر با کسب و کار شما وارد معامله شوند.  سه موتور جستجوی بزرگ یعنی گوگل، یاهو و بینگ هر کدام پرتالی را برای مدیریت فهرست های محلی در اختیارتان می گذارند. همیشه فهرست محلی کاملی ایجاد کنید و نام کسب وکار، ساعت کاری، تصاویری از شرکت، شماره تلفن، آدرس و سایر موارد را در اختیار مشتریان بگذارید. هر چقدر اطلاعات بیشتری فراهم کنید بهتر است.

سخن نهایی:

اگرچه مواردی که در این مقاله بیان کردیم به نظر ساده و پیش پا افتاده می آیند اما اگر بدانید خیلی از کسب وکارها چنین مواردی را نادیده می گیرند شگفت زده خواهید شد. این راهنما می تواند مثل راهنمایی برای راه اندازی کسب وکار از همان پایه باشد. نادیده گرفتن مراحل بالا مشکلات زیادی برای شما ایجاد می کند و دیده شدن تان در دنیای آنلاین را تحت تاثیر خود قرار می دهد.

مطالب مرتبط

پاسخ