7 نکته مهم برای شروع کارآفرینی که حتما باید بدانید

7 نکته مهم برای شروع کارآفرینی که حتما باید بدانید

کار کردن در خانه، آزادی اقتصادی و رئیس خود بودن، می تواند انگیزی قوی ای باشد برای همه ما که تلاش کنیم که تبدیل به کارآفرینی موفق و پولساز شویم.

اما حقیقت امر این است: در حالی که بسیاری از مردم در رویای داشتن موارد بالا می باشند، اما اغلب آن ها حتی اولین قدم برای انجام این کار را بر نمی دارند. به نظر شما دلیل عدم انجام این کار چیست ؟

برای بسیاری از ما، داشتن یک میلیارد تومان، ممکن است در ذهن بسیار آسان به نظر می رسد، اما رسیدن و دستیابی به این اصلا راحت نیست.

دانستن اطلاعات کافی در رابطه با نحوه شروع یک کسب و کار و کارآفرین موفق شدن، سخت ترین قسمت این کار می‌باشد. مسائل بسیار زیادی وجود دارد که در رابطه با آن ها باید به خوبی فکر کنید. آیا ایده من به اندازه کافی خوب می باشد؟ چگونه می توانم کسب و کار مورد نظر را از نظر مالی تامین کنم؟ چگونه کسب و کار مورد نظر را به بازار عرضه کنم؟ آیا زمانی برای شروع یک کسب و کار دارم؟

ممکن است میلیون ها سوال ذهن شما را درگیر کند.

از آن جایی که نگرانی های بسیار زیادی در رابطه با شروع کارآفرینی وجود دارد و تقریباً هیچ گونه جواب واضح و درستی برای سوال های ذکر شده وجود ندارد، اکثر افراد ترجیح می دهند تا کارآفرینی را شروع نکنند و از آن دست بکشند.

امروز، قصد داریم تا در رابطه با مشکلات رایجی که  کارآفرینان جدید با آن ها روبه‌رو هستند گفت و گو کنیم و همچنین روش هایی برای غلبه بر این نگرانی ها و سوالات، به شما پیشنهاد دهیم.

  1. ایده مورد نظر خودتان را برای کارآفرینی ارزیابی کنید

در تمامی لیست ها و مواردی که برای کارفرمایان تهیه شده است، این مورد  اولین و البته مهم ترین مورد ذکر شده می باشد. آیا ایده ای تجارتی در ذهن خود دارید که فکر می کنید به خوبی جواب می دهد؟ اهداف ایده های خوب مربوط به تجارت، در حقیقت یکی از موارد زیر می باشد:

آسان یا بهتر کردن زندگی شخص –  کامپیوترهایی که درون خانه وجود دارند، راه های ارتباطی را بسیار راحت ‌تر کرده اند، به‌خصوص برای افرادی که در فواصل زیادی نسبت به یکدیگر قرار دارند.

ذخیره زمان و پول – اختراع ماشین لباسشویی، زمان بسیار زیادی را برای افراد خرید و آن ها را از شر شستن لباس ها با دست، و ضررهای آن نجات داد.

ارزش بخشیدن به محصول فعلی –  ارزش کامپیوترهای خانگی، با افزایش و توسعه نرم افزارها، سیر صعودی پیدا کرده است. نرم افزارهای ورد (word)، حسابداری، مالیات و…

ایده مورد نظر خودتان را برای کارآفرینی ارزیابی کنید
ایده مورد نظر خودتان را برای کارآفرینی ارزیابی کنید
  1. خودتان را برای کارآفرینی ارزیابی کنید

این کار می‌تواند سخت باشد، به دلیل این که به تلاش زیادی نیاز دارید. شما چه نوع شخصی هستید؟ آیا تنها تصویر و هدف کلی را در نظر می گیرید یا فردی هستید که دائما به جزئیات توجه می‌کنید؟ آیا در حسابداری و کار با اعداد خوب عمل می‌کنید، یا ترجیح می دهید که تنها محصولات مورد نظر خود را بفروشید و با مشتریان دیدار کنید؟ درک قدرت ها و ضعف ها، به شما می گوید که چگونه می توانید منابع  مورد نیاز را به خود اختصاص دهید.

6 روش کاهش استرس برای مدیران و کارآفرینان ( روش 1 و 4 مهم تر هستند ، حتما امتحان کنید)

  1. در رابطه با بازار خودتان و زمینه ای که می خواهید در آن کارآفرین شوید، تحقیقات مورد نیاز را انجام دهید

نیازی نیست تا تمامی نکات و مسائل مربوط به خدمات و محصولات مورد نظر خود را بدانید؛ بلکه نیاز است تا ویژگی ها و اهداف مشتریان خود را نیز در نظر داشته باشید. قصد فروش محصول خود به چه کسانی را دارید؟ منافع شما درمحصولی که به آن ها ارائه می دهید چه چیزی می باشد؟ بزرگترین شکایت و ضعفی که مشتریان فعلی در رابطه با سرویس یا محصولی که از آن استفاده می کنند چه چیزی می باشد؟ آیا می توانید با محصول خود مشکلات آن ها را رفع کنید؟ بازار موجود، برای محصول یا خدمات شما تا چه حد بزرگ می باشد؟

توسط تحقیقاتی که از بازار و بازاریابی موجود انجام می دهید، باید قادر باشید تا تمامی سوالات بالا را پاسخ دهید.

خودتان را برای کارآفرینی ارزیابی کنید
خودتان را برای کارآفرینی ارزیابی کنید

4.برای کسب و کار خود طرح و نقش داشته باشید

بسیاری از کارآفرینان جدید با این مشکل رو به رو می شوند و نمی دانند که چگونه می‌توانند این کار را انجام دهند. نکته مورد نظر این است که نیازی نیست تا فردی بسیار جزئی نگر باشید. هنگامی که شروع به کار می‌کنید، منابع بودجه و درآمد شما به احتمال زیاد از دوستان، خانواده یا وامی است که از بانک قرض گرفته اید. آن ها در ابتدای کار از شما انتظار ندارند تا همه چیز را به نحو احسن انجام دهید و کاملا موفق شوید. اما شما می توانید با طرح و نقشه ای که در رابطه با تجارت مورد نظر دارید، پس از مدتی به آن ها نشان دهید که توانایی انجام این کار را دارید و در این زمینه موفق عمل می کنید.

چگونه قبل از شروع یک استارتاپ یا کسب و کار جدید رقبا را تجزیه و تحلیل کنید ؟ ( 57 سوال مهم که حتما باید به آنها پاسخ بدهید )

  1. در کارآفرینی حتما به برندینگ فکر کنید

کلمه برندیگ تنها به معنی لوگو یا یک تکه کلام همگانی نمی باشد. برندینگ راهی است که با استفاده از آن می توانید خود را از سایر رقبا متمایز کنید. برندینگ چیزی است که باعث می‌شود تا محصولات و خدمات شما بی همتا باشد. در نهایت، برندینگ دلیلی است که مشتریان، شما را به سایر رقبا ترجیح می‌دهند. چگونگی تصمیم گیری شما برای برندینگ اهمیتی ندارد؛ بلکه برای این کار باید در زمان تقریباً زیادی صرف کنید و در این راه ثابت قدم باشید، بنابراین بهتر است که این کار را همین الان انجام دهید!

در کارآفرینی حتما به برندینگ فکر کنید
در کارآفرینی حتما به برندینگ فکر کنید
  1. حتما در هر نوع کارآفرینی به فکر  راه اندازی یک وب سایت با دامنه جذاب باشید

در دنیای امروزه، داشتن وب سایت یکی از ضروریات به حساب می‌آید. نوع تجارت و شغلی که دارید اهمیتی ندارد. هر نوع کاری که انجام می دهید، به یاد داشته باشید که باید یک وب سایت نیز در کنار آن داشته باشید. انتخاب یک دامنه برای وب سایت، کار بسیار ساده ای می باشد، اما بسیاری از افراد آن را انجام نمی‌دهند و جزو اولین انتخاب ها و اولویت های آن ها نمی باشد. ممکن است دامنه ای را برای وب سایت خود انتخاب ‌کنید که پیش از این توسط شخص دیگری به کار گرفته باشد. اما امید وانگیزه خود را از دست ندهید. تنها کافی است تا خلاق باشید و به نام های مرتبط و مشابه با محصولات و خدمات خود فکر کنید. هر نامی که انتخاب می‌کنید، به یاد داشته باشید که وب سایت شما در واقع نمادی برای تلاش هایی است که برای پیشرفت تجارت خود انجام می دهید.

راهنمای مهندسی کسب و کار اینترنتی

  1. در کارآفرینی و کسب و کار حتما حضور در شبکه های اجتماعی را جدی بگیرید

درست مانند وب سایت، حضور در شبکه های اجتماعی نیز در دنیای امروزه، یکی از واجبات محسوب می‌شود. فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و پینترست، همگی مکان‌های بسیار ارزشمندی هستند که می‌توانید تجارت خود را در آنجا پیشرفت دهید و با مشتریان خود مشارکت کنید. بهتر است همین الان حضور خود را در شبکه های اجتماعی پررنگ کنید تا نتایج خارق العاده آن را پس از مدتی مشاهده کنید.

مطالب مرتبط