از کارآفرینان جوان چه درس هایی می توان گرفت؟

این روزها کارآفرینی به یک موضوع داغ  در میان افراد تبدیل شده است. افرادی که تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند به دنبال شروع کسب وکار خود می روند و تلاش می کنند در برابر شغل های استخدامی، از فرصت های کارآفرینی که پیش رویشان قرار دارد بهره ببرند. با اینحال کارآفرین شدن آنقدرها هم که فکر می کنید ساده و اسان نیست. برای اینکه بتوانید در مسیری که پیش گرفته اید موفق شوید باید کارهای مختلفی انجام دهید و سخت تلاش کنید.

مشکل اصلی اینجاست که وقتی ایده ای به ذهن یک فارغ التحصیل جوان می رسد،  تبدیل کردن این ایده به مدل کسب وکار عملی و واقعی کمی دشوار خواهد بود. شما به راهنمایی دیگران، پشتیبانی متخصصان ، به روزرسانی های فنی و مهارت های مختلف نیاز دارید. کسب موارد ذکر شده هم اسان نیست.

به همین خاطر است که همه افرادی که وارد دنیای کارآفرینی می شوند با موفقیت روبرو نمی گردند. در این میان، هستند کارآفرینان جوانی که در همان سال های جوانی به تاجران و مدیران موفقی تبدیل شده اند. آن ها از طریق تجربه شان، اطلاعات زیادی کسب کرده اند. برای اینکه به شما کمک کنیم در فرآیند شغلی تان موفق شوید، درس هایی را از این کارآفرینان جوان گردآوری کرده ایم که توجه کردن به آن ها می تواند مسیر پیش رویتان را هموارتر سازد. در این پست همراه سوشال باشید.

درس هایی که می توان از کارآفرینان جوان گرفت:

جوزف بلک و  اولیور یعقوب، بنیانگذران نرم افزاری به نام UniDosh هستند که به دانشجویان دانشگاهی اجازه می دهد خدماتی را به هم بفروشند. اخیرا این نرم افزار به عنوان 200 استارت آپ برتر اروپا طبقه بندی شده است.  اجازه دهید درس هایی که این کارآفرینان جوان به ما داده اند را با هم مرور کنیم و از طرز فکرشان برای بهبود کسب وکارمان استفاده کنیم.

بزرگ فکر کنید اما با گام های کوچک کارتان را آغاز نمایید:

یکی از مهم ترین مواردی که باید به خاطر داشته باشید داشتن اهداف منطقی است. البته همیشه باید بزرگ فکر کنید. اما بهترین کار این است که با گام های کوچک کارتان را آغاز کنید. می توانید یک برنامه تجاری 5 ساله بنویسید اما نیازمندی های کوتاه مدت تان را هرگز فراموش نکنید. گام های کوچک باعث ایجاد اعتماد به نفس می شوند و به شما کمک می کنند در مسیر طولانی و بلند مدت تان، مسیر حرکت را گم نکنید. این گام های کوچک در تشخیص اشتباهاتی که ممکن است در مسیر کارآفرینی داشته باشید کمک تان می کنند. همین امر موجب می شود زمان، انرژی و بودجه تان را صرف اشتباهات یکسان نکنید. سعی نکنید از همان ابتدا  کارهای بزرگی انجام دهید.  مثلا اگر تصمیم گرفته اید نرم افزاری تولید کنید در ابتدا نسخه بتایش را معرفی کنید و آن را در دسترس گروه کوچکی از مخاطبان تان بگذارید. اگر تجربه استفاده از این نرم افزار خوب بود می توانید به سراغ طیف وسیعی از مخاطبان بروید.

چیز ارزشمندی بسازید:

هم جوزف و هم الیور هر دو دانشجو بودند به همین خاطر مشکلات دانشجویان را خیلی خوب می شناختند. همه ما خیلی خوب می دانیم که بیشتر دانشجویان با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کنند. پس راحت تر کردن زندگی این افراد می تواند برایشان بسیار ارزشمند باشد. به همین خاطر این دو نفر تصمیم گرفتند نرم افزاری را بسازند که به دانشجویان کمک می کند خدماتی که نیاز دارند را به راحتی به دست آورند. این قانون در همه کسب وکارها باید رعایت شود.

اگر در آغاز مسیر کارآفرینی تان هستید قبل از هر چیزی به این موضوع فکر کنید که مخاطبان هدف تان چه مشکلی دارند. این شما هستید که با محصولات یا خدمات تان باید این مشکلات را برطرف کنید و ارزشی برای کاربران بسازید. محصولات و خدمات باید بر پایه چنین نیازهایی ساخته شود. اگر از همان ابتدا محصول یا خدماتی بسازید و به فکر نیازهای مخاطبان تان نباشید موفق نخواهید شد.

اگر چیز ارزشمندی بسازید، مشتریان تان عاشقش خواهند شد. مدل کسب وکار شما تنها زمانی موفق خواهد شد که بتواند زندگی مخاطبان را راحت تر کند. همه برندهای بزرگ از این قانون تبعیت می کنند و تلاش دارند ارزشی به زندگی مشتریانشان بیفزایند. به عنوان مثال گوگل تلاش می کند نتایج جستجوی مرتبطی برای کاربران فراهم آورد و تجربه کاربری شان را بهبود ببخشد. به همین خاطر است که از الگوریتم های پیشرفته و پیچیده برای رسیدن به چنین هدفی بهره می برد.

از سفری که پیش رویتان دارید لذت ببرید:

کارفرینان جوان

بله برای رسیدن به موفقیت در دنیای کارآفرینی باید سخت تلاش کنید و ساعت های زیادی را به کار کردن اختصاص دهید. اما این موضوع بدین معنی نیست که نمی توانید از مسیری که پیش رویتان دارید لذت ببرید. هر روز و هر لحظه از زندگی کارآفرینی تان با اتفاقات جالب و غیر قابل پیش بینی همراه خواهد بود. ممکن است اشتباه کنید یا افسرده شوید. اما نکته مهم این است که بدانید رفتارهای استرس اور بر روی اعضای تیم و حتی خودتان تاثیر منفی خواهد داشت. سعی کنید آرام بمانید و از این مسیر نهایت لذت را ببرید.

 از اشتباهاتی که در مسیر کاریتان مرتکب می شوید درس بگیرید:

اصلا مهم نیست چه اشتباهاتی را مرتکب می شوید و این اشتباهات بزرگ هستند یا کوچک. نکته مهمی که باید مدنظر داشته باشید این است که موانع، همیشه پیش روی یک کارآفرین قرار خواهد داشت. این موضوع بدی نیست که نگران تان کند. کارآفرینان باید همیشه از اشتباهاتی که در زندگیشان دارند درس بگیرند و تلاش کنند در آینده از انجام دادن چنین اشتباهاتی خودداری کنند.

هر وقت مشکلی در این مسیر پیش رویتان قرار گرفت آرام باشید و با خودتان خلوت کنید. به نظرتان چگونه می توانید این مشکلات را حل کنید و در آینده از بروز این مشکلات پیشگیری نمایید؟ همه راه حل های موجود را روی کاغذ بنویسید.

به هنگام انتخاب نام کسب وکارتان، این اشتباهات را مرتکب نشوید

قبل از هر کاری بودجه تان را برنامه ریزی کرده و درک کنید:

اگر پول نداشته باشید نمی توانید کار زیادی انجام دهید. پس داشتن پول بنیان و اساس کسب وکار شماست.  هر چیزی از جمع آوری بودجه تا برنامه ریزی برای رشد در آینده به درک شما از بودجه تان بستگی خواهد داشت.

لازم نیست حسابدار باشید اما باید درک جزئی از امور مالی داشته باشید تا بتوانید کسب وکارتان را به درستی مدیریت کنید. برنامه ریزی امور مالی برای کارآفرینان جوان ممکن است کمی دشوار و البته پیچیده باشد.

در طول ماه های اول شروع کارتان ممکن است بودجه محدودی داشته باشید. در کنار شغل تان هم باید زندگی کنید. پس قطعا مخارجی هم برای زندگی تان خواهید داشت. برای اینکه بتوانید خودتان را به درستی برای چنین شرایطی آماده کنید باید هزینه های 12 ماه سال را از قبل تخمین بزنید.

اگر مشکل یا بدهی مالی دارید قبل از ورود به دنیای کارآفرینی آن را حل کنید. مطمئن شوید که همه بدهی هایتان را پرداخت می کنید. از صرف هزینه های زیاد برای موارد غیر ضروری همچون بروشورهای فانتزی، اسباب و اثاثیه گران قیمت و سایر موارد خودداری کنید. اما مطمئن شوید که عملکرد را قربانی امور مالی نمی کنید. همیشه برای مواردی که به شما کمک می کند با مشتریان تان تعامل داشته باشید هزینه کنید و از این گزینه ها استقبال نمایید.

سخن نهایی:

به خاطر داشته باشید که ورود به دنیای کارآفرینی و خود اشتغالی انقدرها هم که فکر می کنید ساده و اسان نیست. با اینحال شما می توانید از توصیه های کارآفرینان جوان کمک بگیرید و اهدافی را برای خودتان تنظیم کنید. به یاد داشته باشید افرادی در مسیر کارآفرینی موفق می شوند که برنامه درست و منظمی برای راهشان داشته باشند، از توصیه های دیگران بهره ببرند، مهارت هایشان را در زمینه کاری مدنظر بالا ببرند و بتوانند ارتباط خوبی با مخاطبان شان داشته باشند.  حالا نوب شماست که دست به کار شوید. می خواهید یک کارآفرین موفق باشید؟ دوست دارید در حوزه کاریتان بدرخشید؟ می خواهید کاری کنید همه از محصولات و خدمات تان استفاده کنند؟ پس توصیه هایی که در بالا بیان کردیم را آویزه گوشتان کنید.

مطالب مرتبط